уторак, 28. август 2012.

Чачак:



Градски одбор УВП Чачак замолио је надлежне у Фонду СОВО да заврше са израдом нових здравствених књижица раније него што је то било предвиђено, како би исте биле уручене корисницима војног осигурања са територије Моравичког округа. Тиме би био олакшан одлазак код изабраног лекара, пошто су почели да се јављају проблеми са неовереним здравственим књижицама. Поједини здравствени радници су тражили оверене књижице па чак и наплату извршених услуга.
Надлежни у Фонду СОВО омогућили су нам да лично преузмемо здравствене књижице за Моравички округ,  18. јула,  2012 године. Користећи средства јавног информисања (локалне медије) и позиваре телефоном, обавестили смо кориснике, односно војне осигуранике да могу подићи нове здравствене књижице.
За војне осигуранике у Ивањици уз помоћ председника Месног одбора Мића Николића подељене су здравствене књижице у канцеларији Мирка Перуничића.
За војне осигуранике у Гучи и Лучанима,  уз помоћ председника Месног одбора Лучани Стевана Пајића,  подељене су здравствене књижице у канцеларији пензионера у Лучанима.
До сада је подељено преко 90 одсто  књижица, а евентуална неслагања решавамо директно са носиоцима овог задатка у Фонду СОВО.

                                                                           Ило Михајловски

Нема коментара:

Постави коментар