уторак, 28. август 2012.

Апатин:

АРХИВСКИ МАТЕРИЈАЛ

 У овим врелим летњим данима активно се ради у Месном удружењу војних пензионера Апатин. Наиме, после дужег чекања, војни пензионери добили су нове здравствене књижице. Дистрибуцију ових важних докумената обавио је Први наставни центар за обуку из Сомбора, у сарадњи са месним удружењем војних пензионера града.
Све војне пензионере благовремено смо обавестили о потребној документацији за преузимање нових здравствених књижица. По доласку у дебелу хладовину летње баште Градског парка у Апатину уприличена је подела нових књижица, а сваки пензионер је добио и испуњену уплатницу коју је могао да уплати у оближњој Банци. По подношењу доказа о уплати, уручивана им је одмах нова здравствена књижица - рекао је пуковник у пензији, Мићо Радаковић, председник Месног одбора УВПС Апатин.





Успешна организација поделе нових књижица није изостала, али је важно рећи да ипак нису стигле књижице за све пензионере. Наиме, око 10 одсто војних пензионера или чланова њихових породица није добило овај важан докуменат. Према речима Миће Радаковића, разлог због чега нису у Апатин стигле све књижице, њему није познат.
Старе здравствене књижице, по иницијативи Месног одбора Апатин, неће се одузимати већ ће важити до 30. септембра ове године.
Уз ове мање тешкоће које ће ускоро бити превазиђене, задовољни смо акцијом поделе нових здравствених књижица у Апатину и можемо је оценити успешном - додао је на крају пуковник у пензији, Мићо Радаковић.
                                                                                 Босиљка Срдић

Нема коментара:

Постави коментар